Dziesminieku Haraldu Sīmani sagaidīt Radio NABA studijā – tas ir vesels notikums. Viņš atnāk pusstundu ātrāk, lai ģitāra apsildās, jo ir gatavs ne vien parunāt par savu visu laiku labāko latviešu albumu simtniekā iekļauto ierakstu, bet arī nodziedāt piecas no tā dziesmām tiešajā ēterā. Raidījumā „Zibens Pa Dibenu” tas vēl nekad nav noticis, jo parasti tajā tiek atskaņoti tikai ieraksti.

Albums „Starp Divām Gaismām” pirmo reizi laists klajā 1997.gadā kasetē (Gailītis G), bet 2006.gadā tas izdots atkārtoti kompaktdiska formātā „Mikrofona Ierakstu” sērijā „Latviešu Populārās Mūzikas Klasika”, pievienojot dažus senākus ierakstus, no kuriem vecākais – dziesma „Ezers”, ko daudzi uzskata par Sīmaņa vizītkarti – datēta ar 1980.gadu.

Sīmanis stāsta par strādāšanu uz jumtiem – skārdnieka arodu, ko tagad jau dzimtas trešajā paaudzē pārņēmis dziesminieka dēls, par ilggadējo sadarbību dziesmu rakstīšanā ar Arvīdu Ulmi, kas bijusi ražīga līdz brīdim, kad viņš iesaistījies politikā, par darbošanos grupā Tip-Top, kurā viņš bija viens no vairākiem solistiem, par savu vareno balsi, kas citreiz atveras, bet citreiz ir nepaklausīga, par to, ka viņš dzied arī ar ģitāru rokās, lai būtu tuvāk cilvēkiem, citādi dziedāt kaut kur „augšā”, pašam pavadot sevi uz baznīcas ērģelēm, nākas būt no klausītājiem tālu, bet tieši dziedāšana pie ērģelēm baznīcās Haraldam atvērusi dziedāšanu falsetā, kas viņam, pašam par lielu pārsteigumu, izdodas arī radio studijā.