Flautiste Sniedze Prauliņa ir akadēmiski izglītota mūziķe un komponiste, kura savu pirmo autoralbumu „Intro” (2014) izdevusi ar Gunta Cimiņa vadīto kori „Mūza”, bet viņai ir ciešas saiknes arī ar daudziem mūziķiem, kuri ilgi un joprojām tikuši pieskaitīti underground skatuvei. No piecpadsmit gadu vecuma Sniedze spēlējusi Helēnas Kozlovas grupā „Levīti”, vēlāk arī Dambja avangarda grupā „Amorālā Psihoze” un Gata Ziemas pavadošajā sastāvā. Sniedze dzied arī korī „Ave Sol” un meiteņu vokālajā grupā „Anima Solla”, bet dažas viņas dzirdētās un pašas kopā ar Edgaru Šubrovski izpildītās solodziesmas spējušas paraut kosmosā un likušas šo albumu gaidīt ar lielu nepacietību.

Nu vesels ceļojums visumā vārdā „Inkrustācija”, kurā patiešām skan ne vien Priedaines meži, bet arī NASA ieraksti no kosmosa, ir klāt un, noklausoties to vēl pirms oficiālas iznākšanas vairākkārt, ar katru reizi nostiprinājās pārliecība, ka tas ekskluzīvi jāiekļauj „Zibens Pa Dibenu” latviešu albumu simtniekā, vēl pirms tas sasniedzis citus klausītājus. Albumu ievada klavieres un koris „Mūza”, turpina Saturna gredzenos riņķojoša flauta, dziesmas „Izoletta” pārsteidzoši nikna versija, „Mantas” dziesmas „Nāvc Jūras Malā” kavers un viesošanās Sniedzes laboratorijā, kura ir kā garš gaitenis un no kuras reizēm izlaužas brīvībā kumeliņi-rumaciņi…

Albums tapis kopā ar skaņu režisoru Kasparu Putriņu, tāpēc „Radio Naba” studijā kopā ar Sniedzi stāstīt par albumu aicināju arī viņu.