Kādas kaitīgas vielas slēpjas mūsu pusdienu šķīvī? Ko zinātniekiem par sabiedrību var pastāstīt notekūdeņi? Kā cilvēka radītais piesārņojums nonāk līdz polārlāčiem Arktikā? Kādu ķīmisko vielu piesārņojuma mantojumu esam saņēmuši no iepriekšējām paaudzēm? Vai ķīmija vienmēr ir bīstamais bubulis, no kā jāizvairās?
Par šiem un citiem jautājumiem runāsim ar Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskais institūta "BIOR" pētnieku Ingu Pērkonu.
Raidījumu vada Ieva Siliņa.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X