Saruna par ēšanu - par olām, alu, cīsiņiem, sāli, cukuru un ģenētiski modificētu pārtiku.
Raidījumā viesojas Daiga Šantare, Latvijas Universitātes Klīniskās un profilaktiskās medicīnas institūta vadošā pētniece, kuras uzmanības lokā ir dietoloģijas jautājumi.
Un klausieties līdz beigām - būs dažas noderīgas pamācības.
Šoreiz raidījumu vada Ivars Austers.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X