Kāpēc mēs vācam savvaļas produktus? Ar ko latvju sēņotājs atšķiras no sēņotāja citur pasaulē? Kā mūsu pieredze var palīdzēt risināt pasaules pārtikas sistēmas izaicinājumus? Kādi faktori noteiks mūsu nākotni gan sociāli, gan pārtikas ziņā? Par šiem un citiem jautājumiem runāsim ar Baltijas studiju centra vadošo pētnieku Miķeli Grīviņu.
Raidījumu vada Ieva Siliņa.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X