Nākamais radio NABA raidījums "Zibens pa Dibenu" ir par grupas "Inokentijs Mārpls" albumu "Ķeras pie sirds".

Šī Latvijas pankgrupa ar Raimondu Lagimovu jeb Dambi priekšgalā radusies jau astoņdesmito gadu vidū, bet oficiālus albumus sāka izdot tikai krietni vēlāk. "Spēks no tētiem" iznāca 2000.gadā, pēc diviem gadiem sekoja mazā vinila platīte "Bitīt’ Matos" un 2007.gadā – "Ķeras pie sirds". Tajā apkopotas no jauna ierakstītas dažādu periodu dziesmas, tāpēc to zināmā mērā var uzskatīt par izlasi, bet tā tas ir bijis ar visiem "Inokentija Mārpla" albumiem – ja iepriekš ieplānotajā laikā aizbraucot uz studiju nav vēl sagatavota ierakstīšanai kāda jauna dziesma, tiek paņemts kaut kas no vecajām, ko tad arī parasti iekļauj nākamajā albumā.

Dambis vienmēr uzsvēris, ka dziesmas vispirms jāizspēlē koncertos, kur publikas priekšā izkristalizējas to labākais skanējums, un tikai pēc tam jāieraksta. Dambis arī atzīst, ka albumu ietekmējis apstāklis, ka viņš tolaik jau aktīvi darbojās kā dīdžejs krogos un klubos, un vairākas dziesmas no "Ķeras pie sirds" var lepni uzlikt savās diskotēkās, nebaidoties, ka dejotāju pūlis tūliņ sāks vaikstīties un izklīdīs. Reizēm nav viegli atrast latviešu dziesmas, kas neizjauc noskaņu un iederas starp ārzemju hitiem, un roka gabals "Es gribu vairāk" ar skaistu Kaspara Bindemaņa taustiņinstrumentu partiju, ska gabals "Konfektes" un "N.S.R.D". jauna viļņa himnas "Ciku caku caurā tumba" kaverversija šādiem brīžiem der perfekti. „Eu, priekšniek, es tevi sabradāšu…” – šim hitam, metoties neprātīgās dejās, kliedz līdzi pat tie, kuri, iespējams, ir grupas fani kopš tīņu gadiem, bet šodien jau paši kļuvuši par priekšniekiem. Tas liek aizdomāties, vai "Inokentijs Mārpls" jau nav kļuvis par vienu no mūsu vadošajām popgrupām, kuras dziesmas nenoveco – ne velti pirmie "Inokentija Mārpla" „garie” albumi dažus gadus pēc iznākšanas kompaktdisku formātā izlaisti arī vinilā. Grupas līderis Dambis ir vienīgais, kurš visus šos gadus spēlējis grupā – pārējie ir mainījušies.

Raidījumā viesosies tie grupas pamatdalībnieki, kuri piedalījās Ķeras pie Sirds ierakstā – Dambis (balss, ģitāra), Renarts Braufmanis (basģitāra, balss) un Māris Čistovs jeb Šakālis (bungas, balss).