Raidījums par grupas Zig Zag astoņdesmito gadu ierakstiem, kas pirms dažiem gadiem izdoti dubultalbumā ar nosaukumu Signe Melo.

Grupa „Zig Zag” ar sākotnējo nosaukumu „Ārprāc” radās 1985.gadā un pirmajos pastāvēšanas gados tā spēlēja smagu pankroku, iespaidojoties no solista Gvido Vasiļjeva brāļa Igora grupas „Dzelzs ceļš”, kas tiek uzskatīta par pirmo pankroka grupu Latvijā. Kad „Ārprāc” jau izpelnījušies klausītāju uzslavas un ieguvuši fanu pulku, uzstājoties arodskolu un vidusskolu pasākumos, paliek bez ģitārista Jura Lasinska (vēlāk viņš kļūst par grupas solistu), kurš aiziet armijā, tai pievienojas taustiņinstrumentu virtuozs Arnis Zunde, atsvaidzinot skanējumu ar elektroniskiem skaņu virpuļiem un grupa maina nosaukumu uz „Zig Zag”. Pie bungām ir nemainīgais grupas dalībnieks Uldis Timoško, bet basģitāru spēlē Edmunds Trops. Šajā sastāvā ierakstīti albumi „Es neesmu nervozs, bet manas problēmas ir normālas” (1987) un „Zig Zag” (1988), kas oficiāli izdoti tikai 2013. gada decembrī „Naba Music/Melo Records” paspārnē dubultdiskā „Signe Melo”. Par godu šim notikumam grupa „Zig Zag”, kas darbojas joprojām, atkal apvienojās uz skatuves arī savā vecajā sastāvā.

Turpmāk, pateicoties tādām dziesmām kā „Signe melo” un „Vējam”, kā arī Gvido ekspresīvajam skatuves tēlam, grupa gūst aizvien lielāku ievērību. 1988. gada nogalē, daudziem par satraukumu, „Zig Zag” šķiras no sava ilggadējā skatuves līdera, taču jau pēc dažiem mēnešiem parādās uz skatuves ar jaunu solistu – tas izrādās viens no grupas dibinātājiem, Juris Lasinskis. Gvido Linga (tolaik vēl Vasiļjevs) savukārt izveido grupu "Linga".

Studijā grupas tā laika dziedātājs Gvido Linga un nemainīgais Zig Zag dalībnieks - bundzinieks, tekstu autors un grupas kopā saturētājs Uldis Timosko.